|
 |
 |
|
Momentan este Lun Sep 06, 2010 4:29 pm
|
Vezi posturile fără răspuns | Vezi topicurile active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
PRETURI PACHET PESCUIT LA CRAP
| Autor |
Mesaj |
|
oanavictor
Darvari.ro
Autentificat: Mar Ian 25, 2005 10:42 pm Posturi: 594
|
 Re: PRETURI PACHET PESCUIT LA CRAP
PESCUIT LA CRAP 2010
PESCUIT LA CRAP DE LUNI INCEPAND CU ORA 13 PANA JOI ORA 12 SE OFERA BARCA CU VASLE PENTRU NADIT SI PLANTAT CABANA PENTRU ODIHNA CU 2 PATURI ,LENJERIE ,MASUTA ,2 SCAUNE ,CUIER . TERASA ACOPERITA CU MASA SI 2 BANCI PRET 500 RON ,ECHIPA DE 2 PESCARI -4 LANSETE TOTAL OBLIGATORIU TOTI PESCARII VOR FI DOTATI CU SCULE PENTRU CRAP MARE ,MINCIOC CU DESCHIDERE LARGA ,SALTEA DE PRIMIRE OBLIGATORIU TOTI PESTII PRINSI VOR FI ELIBERATI ,DUPA CE IN PREALABIL AU FOST FILMATI SAU FOTOGRAFIATI .
PESCUIT LA CRAP DE JOI INCEPAND CU ORA 13 PANA DUMINICA ORA 12 . PACHETUL CONTINE ACEEASI OFERTA CA CEL DE LUNI PANA JOI ,SE SUPUNE ACELORLASI REGULI . PRET PACHET 600 RON
PESCUIT LA CRAP 7 ZILE . PACHETUL CONTINE ACEASI OFERTA,SE SUPUNE ACELORLASI REGULI.1200 RON
_________________ http://www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
|
| Dum Mai 30, 2010 10:54 am |
|
 |
|
VeveritaPofticioasa
Proaspat
Autentificat: Mar Iun 22, 2010 7:27 pm Posturi: 1
|
Buna seara. Sunt din Constanta si sunt nou pe forum. Lacul Darvari pare exceptional preturile in schimb mari. Daca 100 RON considerati ca este pret de criza atunci inseamna ca doar BOC si compania lui de nesimtiti au bani sa vina sa pescuiasca aici. Balta inteleg ca are peste la greu dar 100 RON sa pescuiesti C&R este mult.
Nu am sa inteleg ceva acum pe vremea asta cand toata lumea se plange ca numai au vanzari. Dece preturile in loc sa mai scada, ele cresc de la zi la zi incurajand romanul sa iasa afara din magazin, nu sa intre si sa cumpere. In fine fiecare cu politica lui. Vreau in schimb sa va spun JOS PALARIA pentru investitia facuta. Chiar daca preturile mie personal mi se par mari si cred ca se adreseaza doar celor care au bani calumea nu pot sa nu apreciez omul care si-a dat silinta sa faca un lucru foarte bun.
Sanatate maxima de aici de la mare si o seara superba.
|
| Mar Iun 22, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
oanavictor
Darvari.ro
Autentificat: Mar Ian 25, 2005 10:42 pm Posturi: 594
|
PESCUIT LA CRAP 2010
PESCUIT LA CRAP DE LUNI INCEPAND CU ORA 13 PANA JOI ORA 12 SE OFERA BARCA CU VASLE PENTRU NADIT SI PLANTAT CABANA PENTRU ODIHNA CU 2 PATURI ,LENJERIE ,MASUTA ,2 SCAUNE ,CUIER . TERASA ACOPERITA CU MASA SI 2 BANCI PRET 400 RON ,ECHIPA DE 2 PESCARI -4 LANSETE TOTAL OBLIGATORIU TOTI PESCARII VOR FI DOTATI CU SCULE PENTRU CRAP MARE ,MINCIOC CU DESCHIDERE LARGA ,SALTEA DE PRIMIRE OBLIGATORIU TOTI PESTII PRINSI VOR FI ELIBERATI ,DUPA CE IN PREALABIL AU FOST FILMATI SAU FOTOGRAFIATI .
PESCUIT LA CRAP DE JOI INCEPAND CU ORA 13 PANA DUMINICA ORA 12 . PACHETUL CONTINE ACEEASI OFERTA CA CEL DE LUNI PANA JOI ,SE SUPUNE ACELORLASI REGULI . PRET PACHET 500 RON
PESCUIT LA CRAP 7 ZILE . PACHETUL CONTINE ACEASI OFERTA,SE SUPUNE ACELORLASI REGULI.1000 RON
_________________ http://www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
|
| Mar Aug 03, 2010 8:56 am |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|